30 серпня 2016

Взаємодія з групою учнів на майданчику сервісу Kaizena


Kaizena це система взаємодії з учнями/студентами. Швидкий сервіс, який дозволяє організувати роботу в групі учнів/студентів і взаємодіяти з ними різними способами. Сервіс дозволяє швидко створювати відгуки на студентські роботи і отримувати коментарі. Сервіс безкоштовний і його можна використовувати для роботи, як зі школярами, так і зі студентами. 

Для початку роботи потрібно зареєструватися.


Сервіс підтримує кирилицю. Він має досить привабливі можливості по роботі з класом при електронному навчанні, в тому числі, і з використанням мобільних пристроїв учнів. Для цього є мобільний додаток.

Однією з ключових особливостей цього сервісу є те, що сервіс дозволяє взаємодіяти з використанням мікрофону. Голосові коментарі для учнів створювати набагато швидше, ніж набирати текст за допомогою клавіатури. Тим більше, що голосом можна передати тон і настрій.
 
Інтеграція Google-диск дозволяє легко додавати файли. Для додавання учнів в групу можна скористатися кількома способами: послати запрошення по електронній пошті, імпортувати дані з Google Classroom, скористатися кодом класу при реєстрації учнів на сервісі.

 

Сервіс дозволяє:
- взаємодіяти одразу з усією групою або організувати індивідуальні діалоги;
- відслідковувати прогрес учнів шляхом перегляду і порівняння ваших відгуків за кілька завдань;
- налагодити інформування педагога про надходження нових повідомлень від учнів.
 

На скріншоті - додавання нового діалогу з окремим учнем:


Варто відзначити цікаву можливість сервісу в створенні лекційних матеріалів, які можна створювати у вигляді тексту, створити голосовий варіант лекції з коментарями і прикріпленим документом (презентація) або просто прикріпити файл, посилання на відеоролик.



Цей сервіс може бути корисним у роботі педагога. В допомогу вчителю автори створили навчальну групу, в якій можна попрацювати для оцінки можливостей цього цікавого сервісу. Група буде доступна відразу після реєстрації.

Інструкція по використанню інструментарія сервису:  


Джерело: https://edugalaxy.intel.ru/index.php?automodule=blog&blogid=7264&showentry=10697

Немає коментарів:

Дописати коментар