10 вересня 2016

Symbaloo - сервіс візуальних закладок


Symbaloo  - сервіс візуальних закладок, за допомогою якого можна вибрати сервіси або закладки, якими ви користуєтесь та організувати свій робочий стіл. 


Основне призначення сервісу  Symbaloo - довготривале зберігання закладок і лінків на цікаві ресурси та сервіси, організувавши на "хмарині"особистий робочий стіл . Також можна сформувати записну книжку з контактами та додати робочі столи інших користувачів. 


Якщо ви плануєте користуватись робочим столом з різних комп’ютерів, то створіть акаунт, також можна зайти через свої облікові записи у твіттер, фейсбук, Google+. Натиснувши на свій профіль можна зайти в налаштування акаунту і змінити мову. На жаль, української мови не має, але можна обрати російську. 
Тепер можна створювати свої закладки. Обираємо меню "Добавить вебмикс" або на панелі керування кнопка  +
Відкриється вікно "Добавить вебмикс", в якому ви можете знайти вебмікси інших користувачів чи створити свій. Якщо потрібно створити свій, то напишіть назву і натисніть кнопку "добавить". Відкриється порожня сторінка вашого робочого столу. Тепер можна заповнювати всі клітинки (тайпи) закладками, блогами, сайтами, сервісами, тобто потрібною інформацією для Вас. 
Клікніть на клітинку і з’явиться панель "Редактировать тайп", а потім "Создать тайп". Ви можете спроектувати свій тайп: обрати колір, URL адресу, зображення. А можна одразу додавати URL адресу правою кнопкою миші.
Також можна додати вебмікси інших користувачів. Введіть потрібний запит біля поля "Найти вебмиксы в галерее". З пропонованих вебміксів, можна обрати вебмікс інших користувачів і додати собі. Я додала кілька вебміксів інших користувачів, їх видно тільки в скріншоті, так як я не маю прав від свого профілю виставляти їх публічно. 

Немає коментарів:

Дописати коментар