29 серпня 2016

Кілька цікавих інструментів для безкоштовного створення тестів



Тести в роботі з учнями використовує практично кожен педагог. Додамо в колекцію цікавих рішень для створення тестів ще кілька сервісів, які прості і зрозумілі в роботі. У них є можливість створювати тести безкоштовно. Сервіси підтримують кирилицю.

1. Сервіс Quizzy дозволяє дуже швидко створювати тести, які можна використовувати для роботи з учнями із застосуванням мобільних пристроїв браузера або стаціонарного комп'ютера.

 
Сервіс простий у використанні. Для початку роботи з ним необхідно зареєструватися. Сервіс підтримує кирилицю при створенні запитань і відповідей.

 

Тести можуть бути публічними або приватними. Готовим тестом можна поділитися за допомогою посилання. Його можна роздрукувати (два документа: тест і ключі до тесту).



Після виконання завдань тесту користувач побачить на екрані результати роботи з тестом.
 

Інструкція по використанню інструментарію сервису:

 
Приклад опитування


2. Сервіс QuizWorks дозволяє легко зробити тест менш ніж за п'ять хвилин. Процес створення тесту покроковий. Користувачеві необхідно просто виконати кілька кроків і отримати працюючий варіант тесту. Користувачеві пропонується вибрати для створення тип тесту:


Для початку можна відразу зареєструватися, але це можна зробити і в процесі створення тесту. 
Є безкоштовний тарифний план:
• Необмежена кількість тестів
• В одному тесті може бути до 15 питань
• На місяць до 100 учнів
Значна частина можливостей сервісу доступна в платних версіях. Для безкоштовного користувача доступна проста статистика, можливість поміняти стиль і використовувати свій логотип, менеджер питань і категорій.


Готовий тест можна вбудувати на сторінки сайтів або блогів, отримати посилання. Тест можна роздрукувати і використовувати його у друкованому вигляді.
Простий і надійний сервіс, який може виявитися корисним у роботі з учнями. Нижче на скріншоті результати роботи з тестом учня:


Інструкція по використанню інструментарію сервісу:


Приклад використання сервісу

Джерело: https://edugalaxy.intel.ru/index.php?automodule=blog&blogid=7264&showentry=10641

Немає коментарів:

Дописати коментар