26 серпня 2016

Quizoperator - створюємо тести, проводимо вікторини онлайн

Використання мобільних пристроїв в роботі з учнями стає досить поширеним явищем. Зручні для цього швидкі опитування, завдання з елементами змагання, трансляції презентацій, робота з картою та інше.
Пропонуємо познайомитися з сервісом, який цікавий і простий у використанні. Повністю безкоштовний і його можна використовувати практично з будь-якими мобільними пристроями.

QuizOperator - це безкоштовний інструмент, який дозволяє користувачам легко створювати та працювати з вікторинами (тестами). Їм просто необхідно скористатися посиланням (QR - код) і виконати завдання тесту. Сервіс орієнтований на використання мобільних пристроїв.
 
Для роботи в аудиторії вчителю буде зручно вивести на екран посилання закодоване сервісом у вигляді QR - коду (це дозволить оперативно перейти до завдання вікторини), а при використанні в електронному навчанні використовувати традиційний варіант гіперпосилання. 
Є кілька варіантів створення та використання тестових завдань. Перший – створення тестів, які використовуються учасниками у звичайному режимі, коли учасник вікторини послідовно відповідає на питання, які демонструються на екрані проектора або свого мобільного пристрою. 
Є ще режим, в якому є елемент змагання. В цьому випадку, перш ніж приступити до виконання завдань, кожен з декількох користувачів (учасників вікторини) спочатку вводить своє ім'я, а потім приступає до виконання завдань, кожен на своєму мобільному пристрої. Результат відстежується сервісом, і переможець буде вираховуватися автоматично. Добре підходить для використання під час уроку, презентації, виступі або на заході.

Особливості:


• Просте створення запитань і відповідей.
• Оцінки в режимі реального часу.
• Можливість підключення монітора або проектора до користувача мобільного пристрою. Питання і результати будуть автоматично показані. 
• Підтримка мобільних пристроїв, що використовують різні платформи.
• Браузерна версія.
• Автоматична обробка результатів тестування.
• Творець вікторини може контролювати десятки учасників вікторини. Кожен гравець отримує персональний звіт з підсумками роботи. 
• Швидке налаштування.
• Безкоштовний і нічим не обмежений сервіс.


Інструкція по використанню інструментарія:

Приклад вікторини

Джерело: https://edugalaxy.intel.ru/index.php?automodule=blog&blogid=7264&showentry=10605

Немає коментарів:

Дописати коментар