04 вересня 2016

Ourboox - проста безкоштовна платформа для створення електронних книг з ілюстраціями

Ourboox - це проста повністю безкоштовна платформа для створення авторських електронних книг.

Платформа Ourboox була заснована професором Крейдою Розенбергом, дитячим письменником, музикантом, ученим і винахідником і стала доступна для роботи користувачів в 2014 році. Платформа орієнтована на початківців письменників, поетів та казкарів. Робота з платформою проста і інтуїтивно зрозуміла.

Для початку роботи на сервісі необхідно зареєструватися. 
Сервіс підтримує використання кирилиці. 
Після реєстрації користувач може створювати гарні книги, які можна гортати. 
Автору перед створенням книги пропонується вибрати формат майбутньої книги:



Книги можуть містити медіаоб'єкти: відео, карти, ігри, головоломки та інше. 
Готова книга публікується в бібліотеці, і автор отримує можливість поділитися книгою в мережі.
Автори можуть відслідковувати кількість читачів і редагувати свої книги у будь-який час, навіть після того, як її опублікували. 
Для роботи з текстом є хороший набір інструментів. Зверніть увагу, що для додавання інтерактивних об'єктів і медіа можна скористатися безпосереднім редагуванням HTML коду сторінки.


При перегляді та читанні книги, сторінки можна гортати з допомогою кнопок управління або використовувати мишу для віртуального гортання книги, клацаючи по її сторінкам.


Проект створення простої та безкоштовної веб-Платформи, де автори книг з картинками можуть поділитися своїми роботами один з одним і світом з'явився ще в 2009 році. Після офіційного виходу платформи, зростаюче співтовариство письменників, фотографів та ілюстраторів завантажили вже понад 8000 сторінок електронних книг. 
Освітні установи всього світу оцінили прекрасні можливості для реалізації творчості юних письменників і поетів. 
Діти у віці від п'яти років вже публікують свої власні інтерактивні книги, під контролем батьків та вчителів. 
Спробуємо?

Зауваження:
  • При виборі назви книги на кирилиці в адресі книги з'являться незручні символи, але посилання при цьому буде доступним і працездатним.
  • При виборі ілюстрації на сторінці (фотографії і Gif) їх необхідно заздалегідь підготувати. Співвідношення сторін ілюстрації повинно бути 1:1. В іншому випадку зображення буде спотворено.
Інструкція до використання сервісу:



Успешной работы!

Джерело: https://edugalaxy.intel.ru/index.php?automodule=blog&showentry=10798

4 коментарі:

  1. Дуже корисний блог. Чітко і змістовно. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Чітко тільки початок..а коли починаєш робити то все не так просто ви зовсім не пяснили послідовно як вставити видео як вставити картинку під текстом або ж текст під картинкою якщо взялись то будт ласка для чайників треба не бігати мишкою по екрану а дуже ретельно потихесеньку пояснювати щоб людина дійсно могла із задоволенням працювати над книгою і картинку треба пояснити в якому форматі...

    ВідповістиВидалити
  3. якби ви мені на уроці так пояснили то я б поставила"3" бала!!! там стільки нансів що треба величезне терпіння Наприклад: чому як видаляешь текст на сторінці видаляється вся книга?

    ВідповістиВидалити
  4. я абрам александр бізнесмен, який зміг оживити свій вмираючий лісозаготівельний бізнес за допомогою посланого богом кредитора, відомого як Бенджамін Лі, консультант з позики. Я проживаю в Єкатеринбурзі Єкатеринбург. ну ви намагаєтеся розпочати бізнес, розрахуватися з боргом, розширити існуючий, потрібні гроші для придбання поставок. у вас були проблеми, намагаючись забезпечити хорошу кредитну установку, я хочу, щоб ви знали, що містер Бенджамін проведе вас до кінця. це правильне місце для вас, щоб вирішити всі ваші фінансові проблеми, тому що я живий свідчення, і я не можу просто тримати це в собі, коли інші шукають спосіб бути фінансово піднятим .. позикодавець, використовуючи деталі, зазначені для того, щоб бути учасником цієї чудової електронної пошти: 247officedept@gmail.com або whatsapp / text + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити